Sommerkampanje Quicksilver 200 Tendy med 2,5 hk eller 3,5 hk og oppblåsbar redningsvest til fantastisk pris!

LA DEG DRIVE AV STED… VI TAR OSS AV RESTEN.

Quiksilver gummibåter
 er mer enn bare joller og småbåter, de er det perfekte valget når du vil ha bærbar, rimelig moro. De fleste Quicksilver-gummibåtene er raske å montere og raske å stue bort, og den beskjedne størrelsen og lette konstruksjonen gjør at de passer fint i bagasjerommet på bilen eller i et båtoppbevaringsrom. Uansett om du trenger en jolle for å komme deg inn til land eller en lett, rask og rimelig båt til familieutflukter på innsjøen eller stranden, takler Quicksilver oppblåsbare båter oppgaven. Båtene kommer i mange forskjellige størrelser, dørker og skrogkonstruksjoner. Du kan derfor være sikker på å finne en perfekt løsning uansett bruken du har i tankene.

Oppblåsbare redningsvester
Mercury sin oppblåsbare redningsvester er laget i meget holdbart materiale, det beste med tanke på sikkerhet matchet med maksimal komfort i enhver situasjon, svært kompakt, ultra lett, i samsvar med EU-standard, oppdrift 150N.

Quicksilver 200 Tendy
Førpris fra kr 4 390    Kampanjepris fra kr 2 990

Mercury 2,5 hk
Førpris kr 7 290          Kampanjepris kr 5 990   

*Spar opptil  kr 2 700

*Basert på kjøp av Quicksilver 200 Tendy og Mercury 2,5 hk

 

Vil du litt mere fart kan også kjøpe 3,5hk til Quicksilver 200 Tendy

Mercury 3,5 hk
Førpris kr 8 390         Kampanjepris kr 7 290

Totalpris med Quicksilver 200 Tendy og Mercury 3,5 hk

Kampanjepris kr 10 280


Mercury Oppblåsbar redningsvest:
Førpris: kr 1 190          Kampanjepris kr 599

 

 

 

Quicksilver 200 Tendy

Lett, kompakt og pålitelig.

Mercury 2,5 hk

Med vekt på kun 17 kg er denne kompakte og pålitelige motoren et bra valg for småbåter, aluminiumsbåter, rib’er, gummibåter, joller og seilbåter.

Mercury 3,5hk

Du får lett og bærbar ytelse og skyvekraft for presis drift. Perfekt for småbåter, aluminiumsbåter, rib’er, gummibåter, joller, arbeidsbåter og seilbåter.

Legg fantastisk kraft i hånden din. Disse kompakte påhengsmotorene tar deg dit det er morsomt, til fiske eller hva du enn bruker båten til – raskt og pålitelig. Få glede av klassens beste akselerasjon sammen med klassens beste hastighet. Enkel installasjon og bruk, med pålitelig start, lave vibrasjoner og øyeblikkelig gassrespons. Bekymringsfri båtbruk på sitt beste.

FINN NÆRMESTE FORHANDLER HER

vær trygg i båten

Slik ivaretar du sikkerheten i båten

Sjøen kan være lunefull og uforutsigbar. For å unngå skader og ulykker er det alltid lurt med gode grep som sikrer trygge båtturer for alle.

Les mer

sommerferie for hele familien i båt

Sommeraktiviteter for hele familien

Sommeren er like rundt hjørnet, og det er på tide å planlegge sommerferien. Denne årstiden byr på en mengde aktiviteter for familien som skaper uforglemmelige sommerminner.

Les mer

Sikkerhet i båten

5 tips til å bli en tryggere båtfører

Stadig flere nordmenn kjøper seg båt og tilbringer store deler av sommeren på sjøen. Som båtfører kjenner man på følelsen av både frihet og ansvar. Det å bli tryggere i båt vil bare gjøre livet til sjøs bedre.

Les mer